Bu kapsamda Enerjisa müşterileri, diledikleri bankaya ait kredi kartını fastPay uygulamasına tanımlayarak fatura ödemelerini hiçbir komisyon ödemeksizin gerçekleştirirken, ödedikleri tutarın yüzde 10’u üzerinden aylık 10 TL’ye, kampanya son tarihi olan 31.12.2019’a kadar ise 50 TL’ye kadar ücret iadesi avantajından yararlanabiliyor. Ücret iadeleri en geç bir hafta içerisinde kullanıcıların fastPay hesaplarına aktarılıyor. Şubat ayı içinde DenizBank kredi kartları ile fastPay üzerinden yapılan fatura ödemelerinde 10 TL’ye varan ekstra bonus kazanacak.

Enerjisa müşterilerinin fatura ödemelerinde cazip avantajlar

İstanbul Anadolu yakası, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak, Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kilis ve Osmaniye illerindeki Enerjisa müşterileri, DenizBanklı olsun ya da olmasın, mevcut fatura tutarlarını fastPay aracılığıyla ödemeleri durumunda, hem 10 TL’ye kadar iade hem de kredi kartına komisyon ödemeden yararlanabiliyor. Söz konusu iade tutarı kullanıcının fastPay bakiyesine 1 hafta içinde aktarılıyor. Kullanıcılar diledikleri kredi kartını fastPay’e bağlayarak ya da fastPay bakiyelerine para yükleyerek, faturalarını 7/24 kolaylıkla ödeyebiliyorlar. Hâlihazırda fastPay’i olmayan kullanıcılar ise uygulamayı indirerek fastPay’in tüm avantajlarından faydalanabiliyor. Kampanya 2019 sonuna kadar devam edecek.

“fastPay herkes için her yerde avantaj sağlıyor”

Bankacılığın her alanında teknolojiyi mümkün olabildiğince geniş kitleler için erişilebilir kılmak için çalıştıklarına dikkat çeken DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan şöyle konuştu: “2 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunan ve sunduğu istanbulkart yükleme, 7/24 ücretsiz para gönderimi, fatura ödeme, cep telefonuna TL yükleme, dijital kod satın alma, online ve fiziki üye iş yerlerinde alışveriş gibi birçok fonksiyonu ile herhangi bir bankanın müşterisi olsun, olmasın tüm kullanıcıların hayatını kolaylaştıran fastPay, esasen ödeme sistemi olarak Türkiye’de finansal kapsayıcılık vizyonuna öncülük eden bir platform. Sağladığı avantajlar ile ekosistemini her geçen gün daha da zenginleştiren fastPay aracılığıyla, sektörünün lider kuruluşlarından Enerjisa ile daha fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıracak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Böylece vatandaşlarımız fatura ödemelerini fastPay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde rahatça yapmanın yanı sıra, elektrik faturalarında 10 TL’ye kadar tasarruf etme avantajından yararlanabilecekler. fastPay ile kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmaya odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek.”

“Yenilikçi ve teknoloji odaklı yaklaşımları benimsiyoruz”

Enerjisa Enerji İnsan Kaynakları ve Bilişim Başkanı Gül Erol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Enerjisa’da tüm süreçlerimizi tasarlarken sektörümüze öncülük edecek; çağı yakalayan, yenilikçi ve teknoloji odaklı yaklaşımları benimsiyoruz. Odağımıza müşterilerimizi alıyor; Enerjisa ile temas ettikleri ilk andan itibaren mutlu bir deneyim yaşatmayı ve yüzlerinde bir gülümseme yaratmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda, sahip olduğumuz fiziksel ve dijital kanallarımızı sürekli geliştiriyor ve hizmetlerimizi çeşitlendiriyoruz. DenizBank’ın mobil ödeme sistemi fastPay ile yaptığımız iş birliğinin de, bu yenilikçi yaklaşımımızla oldukça uyumlu olduğuna ve müşterilerimizin faturalarını en kolay ve en uygun koşullarda ödemelerini sağlama hedefimize çok değerli katkılarda bulunacağına inanıyorum” dedi.