4A, 4B ve 4C'li olarak çalışan ve emeklilik ile ilgili şartları yerine getirenler ne zaman emekliliğe hak kazanacaklarını öğrenmek istiyor. İşte e Devlet üzerinden emeklilik sorgulama işlemleri...

4A EMEKLİLİK SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

E-Devlet 4A emeklilik sorgulaması yapmak istiyorsanız ilk olarak, https://www.turkiye.gov.tr/4a-hizmet-dokumu sorgu ekranından kimliğimi şimdi doğrula butonuna tıklayınız. Daha sonra kimliğinizi doğrulamak için TC kimlik numaranızı ve şifrenizi giriniz. Bu şekilde e Devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfadan E-Devlet SSK emeklilik hizmet dökümü sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

4B EMEKLİLİK SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

E-Devlet 4B(BAĞ-KUR) emeklilik sorgulaması yapmak istiyorsanız ilk olarak, https://www.turkiye.gov.tr/4b-hizmet-bilgisi sorgu ekranından kimliğimi şimdi doğrula butonuna tıklayınız. Daha sonra kimliğinizi doğrulamak için TC kimlik numaranızı ve şifrenizi giriniz. Bu şekilde e Devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfadan E-Devlet 4B emeklilik sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

4C EMEKLİLİK SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

E-Devlet 4C(Emekli Sandığı) emeklilik sorgulaması yapmak istiyorsanız ilk olarak, https://www.turkiye.gov.tr/4c-istege-bagli-odeme-dokumu sorgu ekranından kimliğimi şimdi doğrula butonuna tıklayınız. Daha sonra kimliğinizi doğrulamak için TC kimlik numaranızı ve şifrenizi giriniz. Bu şekilde e devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfadan e-Devlet 4C emeklilik sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

[old_news_related_template title="BAĞKUR emeklilik hesaplaması nasıl yapılır?" desc="Herhangi bir iş yerine veya devlet kurumuna bağlı olmadan kendi adlarına bağımsız olarak çalışan serbest meslek sahibi olan Bağkur’lular Sosyal Güvenlik Kurumuna kendi adlarına prim ödeyip devletin sağladığı sağlık ve emeklilik imkanlarından yararlanabilmektedir. Peki, BağKur emeklilik hesaplama nasıl yapılır? İşte bilinmesi gerekenler…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/sozcu-5_16_9_1553837368.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/bagkur-emeklilik-hesaplamasi-nasil-yapilir-szcu1-4199026/"]