Öğrencileri daha erken zamanda çalışma hayatıyla tanıştırılması amacı ile oluşturulan Sosyal Çalışma Programı başvurları sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından günlük 67,36 lira ödeme karşılığında çalışma imkanı sunulan Sosyal Çalışma Programı’nda sonuçların açıklandı.

İŞKUR SOSYAL ÇALIŞMA PROGRAMI SONUÇLARI İÇİN TIKLA



SOSYAL ÇALIŞMA PROGRAMI İLE KAÇ TL VERİLECEK?

Açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç olmak üzere akademik ortalaması 2 ve üzeri olan bütün üniversite öğrencilerinin başvurabileceği Program için başvuruların İŞKUR’un internet sitesi üzerinden kabul edileceğini duyuran Selçuk, “Öğrenciler programa katıldıkları her bir gün için 67,36 TL ödeme almaya hak kazanacak. Ayrıca katılımcıların çalıştıkları süre kadar emekliliklerine etki edecek sigortalarını karşılayacağız” dedi.

[old_news_related_template title="İŞKUR işsizlik maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşsizlik maaşı ne kadar oldu?" desc="İşsizlik sigortası, işsiz kalan vatandaşların iş bulamadıkları süre içinde hayatlarını idame etmeleri için İŞKUR tarafından verilmektedir. Peki, İŞKUR işsizlik maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşsizlik maaşı ne kadar oldu? İşte işsizlik maaşı almak için başvuruda bulunacakların merakla beklediği soruların cevapları…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/03/iecrop/issizlik-para_16_9_1562149007.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/iskur-issizlik-maasi-sorgulama-nasil-yapilir-issizlik-maasi-ne-kadar-oldu-2szcu-5211229/"]

SÇP NE KADAR SÜRECEK?

Bir yaz döneminde Sosyal Çalışma Programının azami süresi 3 aydır. Bir katılımcı haftada 3 gün bu programa katılım sağlayabileceğinden bir yaz döneminde katılım sağlanabilecek toplam süre 42 gündür. 2019 yılı yaz dönemi için bu süre 39 gündür.