Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar 5, 10, 22, 42, 45 ve 49 olarak belirlendi. Sayısal Loto oyununun 1209'uncu hafta çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 9 milyon 991 bin 742 lira ikramiyenin sahibi oldu. Sayısal Loto oyununda sonuçlara göre 6 şanslı rakamı bilen çıkana kadar devrediyor. İşte ikramiye dağılımı...

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 13 NİSAN

Sayısal Loto sonuçlarını umutla bekleyen şans oyunu tutkunlarının beklediği sonuçlar geldi. Kuponlarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar Sayısal Loto sonuçlarını haberimizden öğrenebilir. Ayrıca unutmayın çekiliş tarihi üzerinden 1 yıl geçip de talep edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğramış oluyor.



SAYISAL LOTO KAZANAN KUPONU TAM 1 YIL SONRA BULDU


Talihlinin loto kuponunu bir alışveriş torbasının içinde bulduktan sonra, oynadığı rakamları internetten kontrol ettiği ve 1 milyon Avustralya dolarından fazla (yaklaşık 2.8 milyon lira) ikramiyeyi kazandığını fark ettiği açıklandı.

Loto talihlisi yaptığı yazılı açıklamada “Eski torbaları doğrudan çöpe atmadığım için memnunum” dedi.

New South Wales eyaletindeki Newcastle kentinde yaşayan talihli bileti 414 gün boyunca unuttuğu için “kendisini biraz aptal hissettiğini” söyledi ve “Parayı bir yıl önce alabilecek olmam beni üzmüyor. En azından şimdi aldım” dedi.

BBC Türkçe’nin haberine göre; talihlinin parayı çocuklarının ev ödemeleri ve torunlarının eğitimi için kullanacağı ifade edildi.

Kazanan kuponun oynandığı bakkalın sahibi Cherly Tuckerman da, talihlinin ortaya çıkmasıyla rahatladığını söyledi ve “Son bir yılda kaç müşterinin talihlinin bulunup bulunmadığını sorduğuna inanamazsınız” dedi.

ŞANS OYUNU ÇEKİLİŞLERİ HANGİ GÜN YAPILIYOR?

Düzenli olarak gerçekleştirilen ve Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunu çekilişlerindeki düzen şu şekilde;

Pazartesi günleri On Numara
Çarşamba günleri Şans Topu, Sayısal Loto
Perşembe günleri Süper Loto
Cumartesi günleri Sayısal Loto



İKRAMİYESİNİ ALMAK İSTEYENLER İÇİN;

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.