Yılbaşı telaşından sıyrılıp Milli Piyango biletini sorgulayacak olan vatandaşlar Milli Piyango sonuç sorgulama ekranını araştırmaya devam ediyor. 31 Aralık günü saat 15:00'da başlayan Milli Piyango çekilişi ile sonuçlar da bir bir açıklandı. Saat 20:30'da büyük ikramiye isabet eden biletin açıklanmasının ardından gözler MPİ bilet sorgulama ekranına çevrildi. 1 Ocak'ta yani yılın ilk saatlerinde Milli Piyango İdaresi sonuçların rahatça kontrol edilebildiği bilet sorgulama ekranını açtı. İşte Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı...

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA

BÜYÜK İKRAMİYE KİME ÇIKTI? 

Milli Piyango İdaresi'nin 70 milyon TL'lik büyük ikramiyesini kazanan tam biletin sahibinin biletini İstanbul'dan aldığının açıklanmasının ardından, gözler bu talihlinin kim olduğuna çevrildi. Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiyesi 7615536 numaralı tam bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin tam bilete isabet etmesi ile 70 milyon TL tek bir kişinin olacak. Talihlinin biletini İstanbul'dan alması başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'de büyük heyecan yaşattı. Herkes tam bilete vuran 70 Milyonluk ikramiyeyi kimin alacağını konuşur hale geldi. Sosyal medyada da gündem olan bu konu üzerine yorumlar yapılıyor. Ayrıca bilet sahibinin alacağı ikramiyeyi ne yapacağı ve kimliğini deşifre edip etmeyeceği de merak konusu oldu.

70 MİLYON KAZANDIRAN BİLET ÜSKÜDAR'DA SATILMIŞ

Piyangonun yılbaşı çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiye isabet eden tam biletin Üsküdar'daki bir seyyar bayide satıldığı ortaya çıktı.

milli-piyango-sonuclari

"İNŞALLAH BİR ŞEY DÜŞÜNÜR BENİM İÇİN" 

Büyük ikramiye isabet eden"7615536" numaralı tam bileti satan seyyar bayi Ali Özçalımlı, bu yılbaşında toplam 130 tam bilet satışı yaptığını söyledi. Ali Özçalımlı,"Çok mutluyum bana çıkmış gibi oldum" dedi. Özçalımlı, "Çıkan arkadaş parasını iyi yerlerde değerlendirsin. Allah ona sağlık versin. Bileti sattığım kişiyi hatırlamıyorum. Talihlinin insanlığına kalmış, inşallah bir şey düşünür benim için" diye konuştu.

piyango-2019
40 yıldır kiracı olduğunu belirten Özçamlı, "Çocuk evlendireceğim. Sıkıntım var yani. Bizim o yörenin nişanları, düğünleri biraz masraflı. Karslıyım. Beklentim, bize biraz yardım etmesi. Ben toplam 130 tam bilet sattım. Bilseydim belki satmazdım. Çünkü bütün gün boğazın soğuğunu ben çekiyorum. Yazın sıcak, kışın soğuk. Bazen eksilere düşüyor. O soğuklar da bile çalışıyorum. Bankalardan kredi kartı alamıyorum. 2011 yılından beri bu işi yapıyorum" şeklinde konuştu.