23 Nisan ülkemiz tarihinde büyük bir gün. 23 Nisan'da bu anlama 23 Nisan ülkemiz tarihinde büyük bir gün. 23 Nisan'da bu anlamlı güne özel mesajlar araştırılıyor. Tüm dünyaya kardeşlik mesajlarının verildiği ve her türlü sorunun el ele, çözülmesi gerektiğinin hatırlatılması bakımından “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” çok büyük önem taşımaktadır. Atatürk tarafından “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.” sözleriyle seslendiği çocuklara armağan edilen bu büyük bayramda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel 23 Nisan sözleri ve mesajları haberimizde.

GÖZLERİNİZİ DOLDURACAK 23 NİSAN VİDEOSU

ATATÜRK’ÜN 23 NİSAN SÖZLERİ

23 Nisan, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Bütün bir düşmanlık dünyasına karşı ayağa kalkan Türkiye halkının, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni meydana getirmek hususunda gösterdiği harikayı ifade eder.

Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.

Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.

Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.


23 NİSAN MESAJLARI VE SÖZLERİ

”Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

”23 Nisan, karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz gündür. Türk milletine kutlu olsun. Ulusal Egemenlik Bayramınız Kutlu Olsun…”





”23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”


23-nisan-depo


”Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlikve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

”Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

”Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

”Ulusal egemenlik, ulusun namusu, onuru ve şerefidir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

”Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”





”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

”Çocuklar sizler, Türkiye' yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

[old_news_related_template title="23 Nisan şiirleri..." desc="23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! 23 Nisan'ı çocuklara armağan ederek Cumhuriyet ve istiklalimizi gelecek kuşaklara taşımak isteyen Atamızın en özel hediyesi 23 Nisan ile ilgili 2,3,4 kıtalık uzun/kısa şiirleri ve en anlamlı 23 Nisan mesajlarını ve Atatürk'ün ulusal egemenlik ile ilgili sözlerini sizler için derledik. İşte çocuklara armağan edilen bu büyük bayramda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel 23 Nisan şiirleri, sözleri ve mesajları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/23/iecrop/basliksiz-1-1_16_9_1556001258.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/23-nisan-mesajlari-siirleri-23-nisan-siirleri-ve-en-anlamli-23-nisan-sozleri-mesajlari-4528460/"]