AKP Balıkesir İl Başkanlığı’nın 20 ilçesindeki belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından Burhaniye’de başlayan istifa krizi Marmara Adalar’a sıçradı.

Gül Ağaoğlu, AKP Teşkilat Başkanlığından istifa etti. Gül Ağaoğlu, AKP Burhaniye Teşkilat Başkanlığından istifa etti.


Marmara Adalar ilçe başkanı Gül Ağaoğlu, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’un yeniden aday gösterilmesine tepki olarak, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.

İSTİFA KARARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

İstifa kararını sosyal medya hesabından duyuran Ağaoğlu, şunları söyledi: "İlçe yönetimi olarak, partimizin ilke ve esasları üzerinde kaynaşma ve anlaşma yaşayamadığımız Belediye Başkan adayı ile yerel seçimlere iki kutuplu olarak girmemiz partimiz için isabet olmayacağı gibi başarı da getirmeyecektir. ‘Ben değil, biz’ anlayışını da tesis edemediğimiz adayımızın yerel seçimlerde kendi yönetim ekibini kurarak yoluna devam etmesi ve de sahip olduğumuz etik değerler açısından, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda, Ak Partimizin Marmara İlçemizde başarısı ve bekası için istifa etme kararı almış bulunmaktayız"