Espiye ilçesi Gülburnu açıklarında denizde bir erkek cesedi gören balıkçıların ihbarıyla bölgeye giden sahil güvenlik ekipleri, cesedi bota alarak Tirebolu ilçesindeki limana getirdi.

Cesedin 4 gün önce Tirebolu ilçesi Beygirkumu Plajı'nda serinlemek için girdiği denizde kaybolan müzik öğretmeni Selim Balcı'ya ait olabileceği ihtimali üzerine Balcı'nın yakınları limana çağrıldı.

[old_news_related_template title="İnanılmaz olay! Evin bahçesine erkek cesedi düştü..." desc="Kenya Havayolları’nın Nairobi-Londra seferini yapan Boeing 787-8 tipi uçağının iniş takımına gizlenerek 8 saat 50 dakika uçan erkek bir kaçak yolcunun cansız bedeni Londra Clapham bölgesindeki bir evin bahçesine düştü. Kaçak yolcunun kimliği belirlenmeye çalışılırken, polis uçağın iniş takımı bölmesinde bir çanta, su ve yemek buldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/01/iecrop/basliksiz-1-4_16_9_1562018060.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/inanilmaz-olay-evin-bahcesine-erkek-cesedi-dustu-5208681/"]

Gelen kişilerce yapılan teşhis sonucu Balcı'ya ait olduğu anlaşılan ceset, otopsi için Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaybolduğu plajdan yaklaşık 15 kilometre uzakta cesedi bulunan Balcı, 4 gün önce arkadaşı Kenan Samet Çilingir ile serinlemek için denize girmişti. Boğulma tehlikesi geçiren arkadaşlardan Çilingir çevredekilerce kurtarılıp Tirebolu Devlet Hastanesine kaldırılmış, kaybolan Balcı için ekiplerce
çalışma başlatılmıştı.  AA