CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "AKP’li ilçe başkanının konuşma diline bakın, kendilerine oy vermeyenleri vatan haini ilan ediyor, yetmiyor kendi adayının hırsız olduğunu da kabul ediyor ve ‘Hırsıza sahip çıkalım’ demekten de çekinmiyor” açıklaması yaptı.

Yetiş, ilçe binasında yaptığı seçim propagandasında skandal ifadelere yer verdi ve “İki seçeneğimiz var, ya devlet hainlerinin yanında olacaksınız, ya da birçok arkadaşımız mevcut başkanımıza hırsız diyen de oldu, yanlış yapıyor diyen de oldu. Ben de diyorum ki vatan hainlerinin yanında yer almaktansa hırsız bizim hırsımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız. Yarın bunun bedelini çok ağır öderiz. Yarın burayı Allah korusun kaybetme durumunda biz bunun hesabını veremeyiz” diye konuştu. Yetiş’in bu konuşmalarının videosu partililerce paylaşıldı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,’’AKP ilçe başkanının konuşma diline bakın, kendilerine oy vermeyenleri vatan haini ilan ediyor. Bu da yetmiyor kendi adayının hırsız olduğunu kabul ediyor ve ardından da ‘Hırsız bizim hırsızımız’ deyip hırsıza sahip çıkalım demekten de çekinmiyor. Bu ilçe başkanı bu cesareti nereden alıyor ? Kılavuzu karga olunca, ağzından da bu cümleler dökülüyor’’ dedi.