İstanbul İl Seçim Kurulu Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının verilmesine hükmetti ve mazbata İmamoğlu’na teslim edildi. İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi’ne gelerek mazbatayı aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatayı almasının ardından, peş peşe tebrik tweetleri atılmaya başlandı.

[old_news_related_template title="Son dakika: Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na tebrik!" desc="Mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'na ilk tebrik, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/17/iecrop/mansur-yavas-depophotos_16_9_1555511009.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mansur-yavastan-ekrem-imamogluna-tebrik-4465117/"]

İYİ Parti lideri ve Millet İttifakı ortağı Meral Akşener de sosyal medya hesabında bir mesaj atarak, mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'nu ilk tebrik edenlerden oldu.

Akşener mesajında, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglu kardeşim, 17 gündür yapılan masa oyunlarına boyun eğmemiş ve milletimizin oyunu namus kabul edip, sonuna kadar savunmuştur. Kendisini bir kere daha tebrik ediyorum. #MazbataGeldi" ifadelerini kullandı.

İşte o tweet;