Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Denizli'de düzenlediği mitingdeki sözleri nedeniyle hesaplaşacağını söyledi. Erdoğan, Akşener'e 'Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Aynı yola sen de düşebilirsin' dedi.

Erdoğan'ın bu sözlerine, Meral Akşener'den yanıt gecikmedi. Akşener twitter hesabından,' Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Hak söze uydum diye, tehdit mi ediyorsun @RT_Erdogan ? Ben 28 Şubat'ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım da, zamanında onlardan korkanlardan șimdi niye korkayım? Hodri meydan!" dedi.



[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e hapis tehdidi" desc="Elazığ mitinginde seçmene seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akçener'e açtığı davayı hatırlatarak 'Birileri şuan cezaevinde süre dolduruyor aynı yola sen de düşebilirsin. Neden? Cumhurbaşkanı'na iftira atamazsın. Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak' dedi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/erdogan-10_16_9_1552129968.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-aksenere-hapis-tehdidi-3846030/"]