Çarşamba günü sabah saatlerinde kağıt toplayıcıları bir çöp konteynerinde bir kişiye ait iki bacak bularak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek bacakların bulunduğu çuvalı incelemeye aldı.

Yapılan incelemeler sonucu bacakların içine konulduğu çuvalın üzerinde telefon numarası yazan bir kargo şirketine ulaştı. Kargo şirketi çuvalla kargonun gönderildiği kişinin adını polise verdi. Bunun üzerine harekete geçen polis, Fahrettin Öztürk ismine ulaşarak teknik ve fiziki takip başlattı. Sürdürülen takipler sonucu şüpheli Fahrettin Öztürk (31) ve kendisine yardım eden 3 arkadaşı Başakşehir'de gözaltına alındı.

İFADESİNDE NEDEN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ ANLATTI

Emniyette ifadesi alınan Fahrettin Öztürk, “Babamla amcamın Başakşehir İkitelli’de ortak işyeri vardı. 2015 yılında beyin kanaması sonucu babam felç geçirerek yatalak kalınca işlere amcamla ben bakmaya başladık. Amcamla aramda sık sık harcamalarımdan dolayı sorun yaşıyorduk. Salı günü akşam saatlerinde işyerinde yine aynı konulardan tartıştık. Amcam bana “Yatalak baban gibi yattığın yerden para kazanıyorsun” ifadelerini kullanınca çok sinirlendim. İşyerindeki silahla amcamın başına ateş ettim. Amcamın öldüğünden emin olunca arkadaşım Ferhat Y.’ye haber verdim” dedi.

Öztürk, “Daha sonra cesedi keserle parçalamaya başladım. Bu esnada arkadaşım Ferhat Y. de geldi. Birlikte parçaladığımız cesedi valize koyarak yola çıktık. Cesedin gövdesini Sarıyer’de yol güzergahında attık. Kalan parçaları da arkadaşım Ferhat Y.’nin Kadıköy’deki kafesine götürdük. Kafede garsonluk yapan Turgut K. ve Fatih D. ile kalan parçaları da farklı poşetlere koyduk. Daha sonra kalan ceset parçalarını Kadıköy’deki farklı çöp konteynerlerine attık” diye konuştu.

HAYATINA DEVAM EDECEKTİ

Cesedi neden parçaladığı sorusuna Fahrettin Öztürk, “ Cesetten kurtulduktan sonra hayatıma devam edecektim” şeklinde cevap verdi.

"MOTORCU KARDEŞLİĞİMİZ VAR"

Emniyette ifadeleri alınan Fahrettin Öztürk’ün arkadaşları Ferhat Y., Turgut K. ve Fatih D.'nin ise “Biz Fahrettin Öztürk ile motor kulübünde tanışmıştık. Bizim motorcu kardeşliğimiz ve geleneğimiz var. Fahrettin bizi arayarak bana geleneklerimiz gereği yardımcı olmak zorundasınız dedi. Biz de yardımcı olduk” dedikleri öne sürüldü.


GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI


Emniyetteki işlemleri tamamlanan Fahrettin Öztürk ve 3 arkadaşı adliyeye sevk edilirken, şüphelilerin ceset parçalarını çöp konteynerlerine atma görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde şüpheliler araçla yanaştıkları çöp konteynerlerine ceset parçalarını attıkları görülüyor.