Kuzey Yıldızı Parkı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait depoda, belediye envanterinde kayıtlı olmadığı belirtiler bir jet ski bulundu. Jet ski'nin kayda alındıktan sonra Melih Gökçek'e tahsis edildiği ortaya çıkıp geri çağrılan cipler gibi, ihale yoluyla satışa çıkarılacağı bildirildi.

GÖKÇEK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesinin eski başkanı Melih Gökçek ise sosyal medyada tartışmalara konu olan jet ski ile ilgili açıklama yaptı.  Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökçek "Sahibi bilinmiyor dediğiniz jet ski 2010 yılında Ramazan şenlikleri dolayısıyla alınan ve ASKİ envanterinde bir araçtır. Yeni ABB depocuları, ANFA Genel Müdürü ve basın müşavirleri konunun cahili olunca hem kendilerini hem de Yavaş'ı böyle rezil ediyorlar" dedi.

[old_news_related_template title="Gökçek'ten alınan cipler durumu olmayan çiftin düğün arabası oldu!" desc="Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten geri alınan belediyeye ait lüks cipler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla durumu olmayan vatandaşlara gelin arabası olarak hizmet veriyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/30/iecrop/cipler-1_16_9_1561910418.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/gokcekten-alinan-cipler-durumu-olmayan-ciftin-dugun-arabasi-oldu-5206600/"]