Olay, saat 15.00 sıralarında Çatallar Mahallesi Kır mevkisinde meydana geldi. S.Ü., iddiaya göre daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Mehmet Ali Merih ile çocukları Rüştü Merih ve Mesudiye Kılıç ile tartıştı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine  S.Ü. yanında getirdiği av tüfeğiyle Mehmet Ali Merih ve çocuklarına ateş açtı. 3 kişi tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesiyle kanlar içerisinde yere yığılırken, S.Ü. olay yerinden kaçtı.

SERİK İLÇESİ ÇATALLAR MAHALLESİ'NDE İKİ AİLE ARASINDA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI. ÇIKAN KAVGADA SÜLEYMAN Ü., YANINDA GETİRDİĞİ AV TÜFEĞİ İLE MEHMET ALİ MERİH (74), OĞLU RÜŞTÜ MERİH (54) İLE KIZI MESUDİYE KILIÇ'A ATEŞ AÇTI. FOTO:İHA


Silah seslerini duyan çevredekiler tarafından hasteneye götürülen Mehmet Ali Merih Serik Devlet Hastanesi'nde, Rüştü Merih de Aksu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kolundan yaralanan Mesudiye Kılıç ise sevk edildiği Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Olayın ardından kaçan S.Ü., kısa süre sonra tüfeğiyle birlikte karakola giderek teslim oldu.

DHA