Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi'nde 8 katlı bir binanın en üst katındaki dairede cansız bedenleri bulunan Selim ve Sultan Şimşek çifti ile çocukları Ceren ve Ali Çınar Şimşek’in cenazeleri, yapılan otopsi işlemlerinin ardından özel donanımlı araçla Erzurum'a getirildi.



Cenazeler, önce AFAD Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan incelemenin ardından cenazeler geniş güvenlik önlemi altında ailenin defnedileceği merkez Yakutiye ilçesine bağlı Kırgözeler köyü mezarlığına getirildi. Aileleri ve yakınları tarafından gözyaşları ile karşılanan cenazelerin yanına kimse yaklaştırılmadı.

[old_news_related_template title="Antalya'daki cinnet olayı: Yüklü miktarda borcu varmış!" desc="Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iki evladı ve eşini öldürüp intihar ettiği değerlendirilen katil baba için 'Bize bir müracaatı olmamış' dedi. Katil babayı yakından tanıyan emlakçı ise 'Bilgisayar işleri ile meşguldü. Yüklü miktarda borcu vardı. Alacaklıları sürekli sıkıştırıyordu' bilgisini verdi. Apartmanın görevlisi de 'Ailenin borçları vardı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/09/iecrop/katil-baba_16_9_1573291685.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/antalyadaki-cinnet-olayi-yuklu-miktarda-borcu-varmis-5440557/"]

GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLDİ

Geniş güvenlik önlemi alan jandarma, cenazeleri taşıyan aracın etrafına güvenlik şeridi çekti. AFAD ekipleri, yaşamını yitiren Selim ve Sultan çiftinin anne ve babaları ile ikisi erkek 3 din görevlisini de özel kıyafet giydirerek cenaze yıkama aracına aldı.



Yıkama işleminin ardından cenazeler, yine araç içerisinde cenaze namazı için saf tutan cemaatin önüne getirildi.

[old_news_related_template title="Antalya'daki korkunç olayda sır perdesi aralanıyor" desc="Antalya'da anne baba ve iki küçük çocuğun öldüğü korkunç olayın sır perdesi aralanıyor. Siyanürle öldükleri düşünülen ailenin yaşadığı evde baba Selim Simşek'in bıraktığı 2 sayfalık mektup bulundu. Baba Şimşek'in mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Babanın, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz' ifadelerini kullandığı iddia ediliyor. Cinayet Büro ekiplerinin incelediği olayda Baba Şimşek'in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonra da hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor. İşte kan donduran olaydan detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/09/iecrop/habericfoto-1_16_9_1573291904.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/antalyadaki-korkunc-olayda-sir-perdesi-aralaniyor-5440394/"]

Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve bazı ilçe belediye başkanları ile köylüler katıldı.



UZAKTAN GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE İZLEDİLER

Namazın ardından cenazeler, cenaze aracı ile mezarlıkta defnedilecekleri yere götürüldü. Cenazeler özel kıyafetli AFAD ve din görevlileri tarafından kepçe ile açılan 6 metrelik çukura yan yana konularak son yolculuğuna uğurlandı.



Geniş güvenlik önleminin alındığı cenazede yakınları, defin işlemini uzaktan gözyaşları içerisinde izledi. DHA