Firuzağa Mahallesi Kadiriler Yokuşu sokakta bulunan simit fırınında yangın çıktı. İki katlı binanın giriş katında simit, poğaça, kurabiye gibi unlu mamuller üreten tarihi fırında çıkan yangın nedeniyle üst katta bulunan iki kişi yoğun duman nedeniyle mahsur kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

[old_news_related_template title="Mobilya atölyesinde yangın! Yanındaki evler boşaltıldı" desc="Zonguldak'ta, sanayi sitesinin üst tarafında mobilya üretimi yapılan binada yangın çıktı. Yangın binanın bitişiğindeki iki evin çatısına sıçraması üzerine polis, evleri boşalttı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/11/iecrop/yangin-iha_16_9_1576077974.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mobilya-atolyesinde-yangin-yanindaki-evler-bosaltildi-5504030/"]

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri üst katta mahsur kalan ve dumandan etkilenen iki kişiyi itfaiye aracının merdiveni ile kurtarıp sağlık ekiplerine teslim etti.



Ambulans içinde ilk müdahalesi yapılıp oksijen verilen iki kişi daha sonra tedavileri için hastaneye kaldırıldı.



Tadilat sırasında kaynak makinasından çıktığı belirtilen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. DHA