CHP’li Mudanya Belediyesi ilçedeki billboardlara astırdığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı afişlerinde Atatürk'ü unuttu.

Konser duyurusunun da bulunduğu afişte; "1919 ruhu Mudanya'da yaşıyor... Milli Mücadelenin yüzüncü yılı kutlu olsun. Hayri Türkyılmaz Mudanya Belediye Başkanı" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Mudanyalılar, belediye başkanının isminin yer aldığı Atatürk'süz 19 Mayıs kutlama afişlerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak, belediye başkanı Hayri Türkyılmaz'a tepki gösterdi.



BELEDİYEDEN AÇIKLAMA


Gelen tepkiler sonrası Mudanya Belediyesi'nin sosyal medyadan hesabından yapılan açıklamada, "Bu billboardlar konser duyurusu içindir. Bayram kutlaması olarak Mudanya’mızın her köşesine Atatürk’ümüzün yer aldığı billboardlar ayrıca asılmıştır. Bilgilerinize sunarız"  denildi.

 

[old_news_related_template title="Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden skandal 19 Mayıs afişi!" desc="AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı ve astığı afişlerden Atatürk'ü çıkarttığı anlaşıldı. Belediye konuyla ilgili 'Asılanlar taslak afişti' açıklamasını yaptı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/15/iecrop/basliksiz-2-1_16_9_1557941893.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/bursa-buyuksehir-belediyesinden-skandal-19-mayis-afisi-son-dakika-haberleri-4813165/"]