Tüm dünyanın gündemine oturan Cemal Kaşıkçı cinayetinin işlendiği Levent'teki Suudi Arabistan Başkonsosluğu binası, Suudiler tarafından satıldı.

SAVCILIK MÜHÜRLEYEBİLİR!

Habertürk'ün haberine göre satış fiyatı belli değil. Ancak binanın normal değerinin 3'te biri fiyatına satıldığı belirtildi. Hukukçulara göre satılan bina halen bir cinayet mahalli. Bu nedenle Suudilerin taşınması halinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ayrıntılı delil toplama için söz konusu binayı bir süreliğine mühürleyebilir.

ABD'YE KOMŞU OLUYORLAR!

Suudi Konsolosluğun yeni adresinin ise Sarıyer'de ABD Konsolosluğu'nun yakınında olacağı bildirildi.

[old_news_related_template title="Emniyet almanağında flaş Cemal Kaşıkçı detayı!" desc="İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 2018 yılında yapılan çalışmalarla ilgili 'Almanak' olarak hazırlanan faaliyet raporunu yayınladı. Almanakta Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili ilginç bir ayrıntı da yer aldı. Almanaktaki ayrıntıda, olay günü Suudi Arabistan Başkonsolosluğunun bahçesindeki tandırın yakıldığı belirtildi. Bu yöntemle Kaşıkçı'nın cesedinin yakıldığı ve DNA kalıntılarının da yüksek ısıda silindiği ihtimali üzerinde duruluyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/cemal-kasikci-ipa_16_9_1550149182.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/emniyet-almanaginda-flas-cemal-kasikci-detayi-3531958/"]