Doğu'dan gelen ilk sonuçlar CHP'de büyük bir umut yarattı. Daha sandıklar kapanmadan Genel Merkez'de bu seçimin belirleyicisinin ekonomik kriz olacağı konuşuluyordu. Nitekim doğudan gelen ilk sonuçlar CHP Genel Merkezinde büyük umut doğurdu, ilk gelen İl Belediye Başkanı sonucu Ardahan'dı ve Ardahan'ı CHP'nin almasının ardından gözler Artvin'e çevrildi. Çünkü orada da oyların büyük çoğunluğu sayılmıştı. Artvin'de de CHP seçimi önde tamamladı.

TUNCAY ÖZKAN: ÇOK İYİ GİDİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'la konuşuyorum. Özkan, "İlk gelen sonuçlar çok iyi gidiyor. Türkiye bir değişimin eşiğinde gibi görünüyor. Hayırlı olsun" dedi.

BALKON KONUŞMASI HAZIRLIĞI 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde yerel seçimlerde alınan sonuçların kesinleşmeye başlamasının ardından balkon konuşması hazırlığı başladı. Genel Merkez'in önündeki bariyerler kaldırıldı, seçim otobüsü Genel Merkez önüne çekildi. Genel Merkez önünde kalabalık artmaya başladı. Öte yandan Genel Merkez'in önüne davul zurnacıların gelmeye başlaması da gözlerden kaçmadı.

 

 

[old_news_related_template title="31 Mart 2019 seçimlerinde kim önde? " desc="2019 seçim sonuçları belli olmaya başladı. Yerel seçim heyecanı Türkiye'yi sardı! Türkiye'de yaşanan mahalli seçim heyecanında oylama işlemleri tamamlandı ve sayımlara geçildi. Sayım işlemlerinin başlamasıyla oy oranları ve seçim sonuçları da belli olmaya başladı. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde hangi parti önde? Hangi ili kim kazandı? İşte 3 büyükşehir İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye'den oy oranları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03_a/iecrop/secim-sonuclari-5_16_9_1554051418.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/2019-secim-sonuclari-anbean-oy-oranlari-31-mart-2019-secimlerinde-kim-onde-hangi-parti-kazandi-4240746/"]