CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Abant'ta düzenlenen CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'ndaki konuşmasını, aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuştuğunun kendisine iletilmesi üzerine yarıda kesmişti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in getirdiği notu okuduktan bir süre sonra konuşmasına ara veren Kılıçdaroğlu, "Saat 14.00'ten sonra gündemdeki diğer konuları sizlerle paylaşacağım" demişti.

'SÖZ NAMUSTUR'

CHP'li Engin Özkoç Twitter hesabından şunları yazdı: AKP’yle kamplarımız aynı günlerde olduğundan açılış konuşma saatlerinin aynı saatte olmaması için centilmenlik anlaşması yapmıştık. Söz namustur. Ancak her zamanki gibi sözlerinde durmadılar. Genel Başkanımız konuşmasını yarıda kesti. Konuşmasını bugün saat 14.00’te yapacaktır.



[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Konuşmamı malum zat da dinlesin diye yarı da kestim" desc="Partisinin Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, öğleden önce yaptığı ve Erdoğan'ın Kızılcahamam'daki konuşmasına denk gelen konuşmasını neden kısa kestiğini açıkladı. Kılıçdaroğlu, 'konuşmamı malum zat da dinlesin diye yarı da kestim. Çünkü hak diyoruz, adalet diyoruz kardeşlik diyoruz. Söylediklerimizi vatandaş da dinleyecek devletin en üst kademesi de' dedi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/05/iecrop/kemal-kilicdaroglu_16_9_1570275550.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kilicdaroglu-boluda-konusuyor-3-5372097/"]