Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları:

"Burada Sancaktepe'nin 20 yıl öncesini bilenler ne kadar? 20 yıl öncesinde böyle bir Sancaktepe var mıydı? Burada da çöp dağları yok muydu? İktidar olduk Sancaktepe adeta küllerinden doğdu. Birileri atıyor tutuyor. Diyor ki 25 senede ne yaptınız. Bunu söyleyen Binali Yıldırım'ın karşısındaki aday. Adam Sanki İstanbul'da yaşamamış. İstanbul'un neresinde ne olmuş bilmiyor. Bizim lügatimizde yalan ve iftiranın yeri yoktur olmayacaktır.

Ümraniye'deki çöplük. BŞB kim vardı CHP, burası patladığı zaman 39 vatandaşımız burada öldü. CHP çöptür, çukurdur, çamurdur. Pazar gününe 4 gün kaldı. Pazar günü farklı bir müjdeyle yola devam etmeliyiz.

TÜRKİYE TARİHİNDE İLK KEZ BU KADAR UZUN BÜYÜME YAŞADI

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bu kadar uzun süreli büyüme dönemi yaşanmıştır. Maruz kaldığımız her saldırının CHP ve HDP başta olmak üzere içeride desteklenmesinin sebebi budur. Duvarlara ne yazdılar 'Zulüm 1453 yılında başladı' dediler. Eyy CHP zihniyeti Zulüm 1453'te başlamadı, gönüllerin fethi 1453'te başladı. İstanbul Konstantinapol'den kurtularak bize geldi. 31 Mart'ta seçime en çok sevinenler arasında Yunanlılar vardı. Pazar günü inşallah bu işi tersine çevireceğiz. Ülkemizi ve İstanbul'u halk düşmanı faşist zihniyete pazar günü teslim etmeyeceğiz.

Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz. Birbirimizi kırmayacağız. Allah için seveceğiz. Muhammed Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde çırpınıyor. Mursi eceliyle değil öldürülmüştür. Uluslararası mahkemelerde Mısır'ın yargılanması için gereken ne varsa yapacağız. İslam İşbirliği Teşkilatı'nı göreve davet ediyoruz. İslam İşbirliği Teşkilatı'nın da gerekeni yapması şarttır.

31 MART'IN GALİBİ CUMHUR İTTİFAKI

31 Mart seçimlerinin galibi Cumhur İttifakı'dır. İstanbul'un 39 ilçesinin 25'ini Cumhur İttifakı olarak biz aldık. İki aday arasındaki fark 29 binden başladı 13 binli rakamlara düştü. Bunun adı nedir? Oylar çalındı. Bu durum gösteriyor ki Ak Parti'nin oyları çalınmıştır. Bu siyasi bir ifadedir. Birileri ısrarla diyor ki öyleyse hırsız kim? Soruyu soran.. Zaten iyi biliyorlar bu işi. Ak Partinin oylarını buharlaştıran ve göz yuman kimse odur. İlla ismiyle mi söylemek lazım. Zaten hırsız kendini bildiği için sürekli çırpınıp duruyor. Bu durum da seçimlerin yenilenmesidir.

CHP adayına destek ya Kandil'den geliyor ya da Kandil'in güdümündeki partinin eski genel başkanı cezaevindeki Selo'dan geliyor. Selo ne diyor oylar CHP'ye. Terör örgütlerinin İstanbul seçimleri ile ne işi olur? Yurt dışındaki onca mahfil, İstanbul'u kimin yöneteceğiyle niçin bu kadar yakından ilgileniyor? Biz, Londra'ya, Berlin'e, Paris'e, Viyana'ya, Amsterdam'a, Brüksel'e kimin belediye başkanı seçildiğiyle uğraşıyor muyuz? Bizim adayımız Binali Yıldırım'ın üzerine biz kimseyi tanımayız.

ORTAK YAYIN İDDİASI

Moderatörle CHP'nin adayı bir araya geliyor. Orada soruları konuşuyorlar. Hangi soruları soracak, nasıl cevaplar verecek? Böyle bir şey olabilir mi? Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır. Moderatörlük yapacaksın, bir televizyon programına çıkacaksınız ve bu televizyon programından önce soruları kalkıyorsun CHP'nin adayına veriyorsun. CHP adayı o kadar yalan söylemiştir ki Binali bey hangisini düzelteceğini şaşırdı. CHP adayı aynı odada 45 dakika kaldıkları görüntülerle ispatlandı.

'SEÇİM SONRASI VALİ BEY DE DAVAYI AÇACAK'

Daha aday sıfatı taşırken, bunca alengirli işe bulaşan, bunca yalan söyleyen, bırakınız bizi tüm İstanbul'u, tüm milleti kandırmaya çalışan, önüne gelene söven, hakaret eden CHP adayı, acaba yarın o koltuğa oturduğunda neler yapar Allah İstanbul'u böyle bir felaketten korusun. Ordu Valimize bu adam it dedi. Ondan sonra it demedim basit dedim basitleşme dedim dedi. Görsel medyaya bu çıktı. Hepsinde it dediğin var. Yazılı medyaya çıktı orada da var. Seçim sonrası Vali Bey de davayı açacak. Polislerimize hakaret etti. Polislerimiz de davayı açacak. Polislerimize hakaret edenin de alnını karışlarız."