MHP Lideri Devlet Bahçeli, sabah saatlerinde rahatsızlanması üzerine Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'ne başvurdu. Bahçeli, hastanede yapılan muayene ve tetkiklerin ardından tedaviye alındı.

FOTO:AA Semih Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.


MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, hastane önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili, "Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldi. İddia edildiği gibi beyin kanaması ya da kalp hastalığı yoktur. Şu anda şuuru açık, konuşabilir durumdadır, istirahat etmektedir. Hastane başhekimi geniş bir şekilde ilerleyen saatlerde paylaşacaktır. Sayın genel başkanımızın sağlık durumu iyi ve mükemmel durumdadır" dedi. Yalçın, basın mensuplarının "Midesi neden bulanmıştır?" sorusu üzerine, "Tetkikler sonucu hekimlerimiz ifade edecektir. Tetkiklerin çoğu yapıldı. Hiçbir şeyi yok, herhangi bir problem yok" diye konuştu.

FOTO:AA - MHP kurmayları hastaneye akın etti.


BİR AÇIKLAMA DA ÖZEL KALEMİNDEN GELDİ

Bir açıklama da MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker'den geldi. Çeliker "MHP Lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır.  Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor." dedi.

FOTO:AA


 

SAĞLIK BAKANI KOCA: TEDAVİSİ EVDE SÜRECEK

Bahçeli'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettim. Birazdan kendileri taburcu olacaklar. Hastanede kalmasını gerektirecek bir durum söz konusu değil.  Genel tetkik yapıldı. Bundan sonraki süreçte de taburcu edilerek evde tedavisi devam edecek. Ciddi bir durumun olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Solunum enfeksiyonu ancak ciddi bir durum yok. Kendileri de ile konuştum." dedi.

FOTO:İHA - Alkışlar arasında hastaneden ayrılan Bahçeli, makam aracına binerek MHP Genel Merkezi'ne gitti.


ALKIŞLAR ARASINDA TABURCU OLDU

Bahçeli'nin tedavisinin saat 15:30 sıralarında sona erdi. MHP lideri saat 15:40 sıralarında alkışlar arasında hastaneden ayrıldı. Bahçeli MHP Genel Merkezi'ndeki makamına gitti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GEÇMİS OLSUN TELEFONU

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nde sabah saatlerinde tedavi altına alınan Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında bilgi almak için MHP Grup Başkanvekili Akçay'ı aradı. Kılıçdaroğlu, telefon görüşmesinde Akçay'a, Devlet Bahçeli için geçmiş olsun dileklerini de iletti.

2016'DA KALP AMELİYATI OLMUŞTU

71 yaşındaki MHP lideri Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu.