Hafızlık sınav sonuçları, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. 70 puan alan adayın başarılı sayılacağı hafızlık tespit sınav sonuçları, Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesinden TC Kimlik Numarası ile öğrenilebilecek.

HAFIZLIK SINAV SONUÇLARI

Hafızlık Tespit Sınavı sözlü olarak yapılacak ve 70 puan alan aday başarılı sayılacak. Sınavda başarılı olarak belge almaya hak kazanan öğrencilerin “Hafızlık Belgeleri” eğitim gördükleri Kur'an kursunun bağlı olduğu müftülüğe, hafızlığını kendi imkânlarıyla tamamlayan ve dışarıdan sınava katılarak belge almaya hak kazananların belgeleri ise başvuru esnasında belirttikleri müftülüklere gönderilecektir.

[old_news_related_template title="Diyanet 2019 kurbanlık fiyatlarını açıkladı! " desc="İslam dünyasının ikinci bayramı olan Kurban bayramı için kısa bir süre kala, kurban fiyatları araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Büyükbaş ve küçükbaş kurban fiyatları merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 2019 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 890 TL yurt dışında 725 TL olarak belirlendiğini açıkladı. Kurban kesimi bayram namazı ile başlıyor ve mezheplere göre 3. günü akşamına veya 4. günü akşamına kadar sürüyor. İşte büyükbaş, küçükbaş kurban fiyatları ve diyanet kurban kesim bedeli…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/05/iecrop/iste-sakarya-da-kurbanlik-fiyatlari-mini_16_9_1562353198.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/2019-kurbanlik-fiyatlari-belli-oldu-iste-dana-koc-koyun-keci-kurban-fiyatlari-5216501/"]