Ecrin bebek hakkında tartışmalar Müge Anlı'nın programında sürüyor. Ecrin'in ölümünün ardından gözler üvey amcasına çevrilmişti. Üvey amca Özkan Kurnaz'ın programdaki çelişkili ifadeler bu soruşturmada üvey amcayı baş şüphelilerden birisi haline getirdi.

ECRİN KURNAZ'IN KATİLİ BULUNDU MU?

1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı henüz kimin öldürdüğü bilinmiyor. Şüphelilerin ortaya çıkarılması için Adli Tıp raporu bekleniyor. Şüpheli üvey amca Özkan Kurnaz'dan yeni açıklamalar geldi. "Herkes başrol oynamaya çalışıyor" diyen Özkan Kurnaz, şöyle konuştu; "Ben rol yapamam. O ayakkabı neden yolun sağında altında solunda üstünde bulunmuyor da, tam ortasında bulunuyor? Bu işi yapan adam uzman." diyerek suçlunun farklı biri olduğu üzerinde durdu.

"BEBEĞİ ŞEYTAN GÖTÜRDÜ"

Ecrin'in kaybolduğu sırada yaptığı hareketlerin saçma ve mantıksız olduğunu kabul eden üvey amca Özkan Kurnaz ve babaanne Hacer Kurnaz, "Ecrin'i görünmeyen varlıklar götürmüş olabilir!" gibi skandal sözlerle açıklamalar yaptı.

ŞÜPHELENDİREN SORULAR

Özkan çocuk kaybolduğunda etraftaki insanlara: "bebek boğulduysa bulunduğunda üstünde parmak izi çıkar mı?", "üstünde taciz bulguları olduğu anlaşılır mı?" tarzında sorular sorması insanları da şüphelendirmişti.