31 Mart Yerel seçimlerinde İstanbul yarışını önde tamamlayan fakat yapılan itirazlar ve tartışmaların ardından mazbatasını 17 gün sonra alabilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart gecesine ilişkin bir paylaşımda bulundu.



“En Uzun Gece” başlığı altında seçim gecesi arka planda yaşananların özetlendiği bir videoyu paylaşan İmamoğlu, paylaşımına "31 Mart seçim gecesinin özeti YouTube kanalımda" notunu düştü.

[old_news_related_template title="Süleyman Soylu'dan dikkat çeken İmamoğlu açıklaması!" desc="İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulunmuş, 'Kulüpleri tehdit ettiler, hem Beşiktaş’a, hem Fenerbahçe’ye 'Maça gelmesin' diye telefon açıldı' ifadelerini kullanmıştı. Özel bir televizyon kanalının canlı yayınına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuya ilişkin açıklamada bulundu. Soylu, 'Geçen İmamoğlu ile ilgili aynı şeyi söyledim. Beşiktaş maçına gitti. Sayın Cumhurbaşkanımıza oralarda hakaret edildi. Fenerbahçe maçını izlerken, istihbaratım bana şunu söyledi; sosyal medyada bu FETÖ'cünün burada ne işi var dediler, mazbata meselesini gündeme getirdiler. Ben de sayın Ali Koç'a 'burada bir problem olabilir. Siz ev sahibisiniz' dedim' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/26/iecrop/s.soylu__16_9_1530256748_16_9_1556307874.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/suleyman-soyludan-dikkat-ceken-imamoglu-aciklamasi-4581184/"]