CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı farklı inanç gruplarıyla bir araya geldi. İmamoğlu Ermeni vatandaşlarımızın Yeniden Doğuş Bayramı (Surp Dzınunt) için Bakırköy, Samatya ve Yeşilköy Kiliselerinde düzenlenen törenlere katıldı.

Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Rumların Yeşilköy’deki Hz İsa’nın vaftizini simgeleyen Haç Atma törenine eşlik ettik. Burada son derece ilgiyle karşılanan İmamoğlu, “Birlik, beraberlik ve ülkece huzur içinde geçireceğimiz yeni yıl dileklerimizi paylaştık” dedi. İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul’un büyük zenginlikleri var. Her semtinde her yaşayanın farklı gelenekleri var. Bugün de buradaki hemşerilerimizin haç atma törenine katıldık. İstanbul’un her anını yaşamak lazım. O zaman daha güzel olduğunu, böyle güzel bir kentte yaşamanın ne kadar güzel bir şey olduğunu bütün İstanbullular hissedecek. İstanbul’un her yerinde, her anında ve herkesin yanında olan bir süreci İstanbul’a yaşatacağız. Aslında onun minik ısınmalarını yapıyoruz”

ENSARİOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, babası Bahçelievler Memorial Hastanesi’nde tedavi gören 26. Dönem AKP milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tedavisi devam eden Sait Ensarioğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi alan İmamoğlu, Mehmet Galip Ensarioğlu’na geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu farklı inanç mensupları ile bir araya geldi" desc="CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan farklı inanç grupları temsilcileriyle bir araya geldi. Patrik 1.Bartholoemeos'unu ziyaretinde gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İmamoğlu AKP'li Mehmet Muş'un İmamoğlu'na yönelik, 'Beton Ekrem' sözleri yanıt verdi. İmamoglu 'Benim insan sıfatım var biliyorsunuz. Nasıl yaratıldığımı yaratan biliyor zaten. Ama onu ne sıfatla tanımladığını bilmiyorum, cahilliğine veriyorum' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/imamoglu-fener-rum_16_9_1545746543.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ekrem-imamoglu-farkli-inanc-mensuplari-ile-bir-araya-geldi-2860290/"]