Ekrem İmamoğlu, 'Asla itibar etmeyiniz' diyerek uyardığı vatandaşlara gelişmeleri resmî hesaplardan haber vereceklerini belirtti.

İmamoğlu'nun sosyal medya mesajı şu şekilde;

Adıma açılmış sahte hesaplara itibar etmeyiniz. Birilerinin amacı bilgi kirliliği oluşturarak insanların zihinlerini bulandırmak olabilir ancak biz süreci sağduyuyla çok hassas bir üslup ve çalışma ile yönetmekte ve gelişmeleri resmî hesaplarımızdan kamuoyu ile paylaşmaktayız.




[old_news_related_template title="İmamoğlu'ndan İBB çalışanlarına: Hiçbir siyasi iradenin emrini kabul etmeyin" desc="Resmi olmayan rakamlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yaşanan gelişmeler üzerine basın açıklamasında bulundu. Kaftancıoğlu AKP'nin tutanak iddialarını belgelerle çürütürken, İmamoğlu İBB'nin çalışanlarına seslendi. İmamoğlu, 'Hiçbir siyasi iradenin emrini kabul etmeyiniz. Biz görevimize başlayana kadar İstanbul'un rutin hizmetlerini yerine getiriniz. Ama bir şaibe oluşturacak, bir sıkıntı doğuracak hiçbir işlemi imza altına almayınız. Zira şu andaki görevli olan insanlar devir yapacak insanlardır... Emanetçilerdir...' diye konuştu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-imamoglundan-son-aciklama-4255572/"]