İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisine antrikot, personele musakka yemeği verilmesi üzerine, ‘’Herkes aynı yemeği yiyecek, ayrıcalık yok’’ çıkışı sonrası, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yemekhanelerdeki ‘’Bürokrat-Personel ayrımını’’ kaldırdı.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanelerinde daire başkanları, müfettişler, meclis üyeleri ve şube müdürlerinin kullandığı bölüm ve özel servis kaldırıldı. Yeni düzenleme ile üst düzey bürokratların yanı sıra tüm personel aynı bölümde yemek yiyecek, kimseye özel servis yapılmayacak.

Yemekhanede eski sistemde, daire başkanları, müfettişler, meclis üyeleri ve şube müdürleri yemek kuyruğuna girmeden, belediye personelinden ayrı olarak özel bir bölümde yemek yiyor, özel servis elemanlarından hizmet alıyordu.

[old_news_related_template title="İBB'ye de 'T.C.' geri dönüyor" desc="İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Saraçhane’deki binasının tabelasına “T.C.” ibaresini koymak için çalışmalar başladı. Ankara'da da belediye binasına önceki gün TC ibaresi konulmuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/29/iecrop/ibb-tc-yan_16_9_1556538918.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ibbye-de-t-c-geri-donuyor-4606293/"]