31 Mart Mahalli İdareler seçiminde İstanbul’u kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Çağlayan'dan mazbatasını aldıktan sonra devir teslim töreni için Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye binasına geldi.

[old_news_related_template title="Son dakika: Görevi devraldıktan sonra Ekrem İmamoğlu belediye önünden halka seslendi! | İstanbul'da son durum" desc="31 Mart Mahalli İdareler seçiminde İstanbul’u kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından mazbatasını aldı. İmamoğlu daha sonra devir teslim töreni için Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye binasına geldi. Görevi devraldıktan sonra belediye binası önünden halka seslenen İmamoğlu, 'Bu şehrin nimetlerini ganimet yapmak yok, paylaşmak var. Görevlerimizi yerine oturtalım bir kez daha Anıtkabir'e gideceğiz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/17/iecrop/muhur-2_16_9_1555521724.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/tam-25-yil-sonra-ibbde-tarihi-devir-teslim-toreni-4465614/"]

TARİHİ MİTİNG DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Görevi Mevlüt Uysa'dan devraldıktan sonra belediye binası önünden mahşeri kalabalığa seslenen İmamoğlu, "Bu şehrin nimetlerini ganimet yapmak yok, paylaşmak var. Görevlerimizi yerine oturtalım bir kez daha Anıtkabir'e gideceğiz" dedi. Yaşanan o tarihi anları, yönetmen Eylem Şenel ile Hasan Tual drone ile görüntüledi.