Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Afyonkarahisar'da toplu açılış töreninde konutu

Erdoğan'an açıklamalarından satır başları:

Türkiye, 31 Mart günü hayati önemde bir seçim yaşayacak. 31 Mart'ta vatanımızın geleceği adına çok kritik bir karar vereceksiniz. Dosta güven, düşmana korku salacak tarihi bir zaferle çıkmak istiyoruz. Ülkemize kurulmaya çalışılan tuzağı bozmamız gerekiyor.

Bizim rotamızı siz çiziyorsunuz. İstikametimizi yine siz belirliyorsunuz. Biz CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya'daki o şartalatan, Kandil'deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz. Biz laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın,

Türkiye'nin hedefleriyle buluşturmanın gayretindeyiz. Konuştuğumuz zaman da CHP'nin başındaki zat gibi yalanla değil, yatırımlarımızla, projelerimizle konuşuyoruz.

Şu anda Bay Kemal'in en büyük özelliği nedir; yalan. Onun için de açtığım bütün davaları kazanıyorum. birinden 1 buçuk milyon birinden bir milyon aldık. İnşallah parayı alınca Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağız.

1974 KURULAN ÜNİVERSİTE İÇİN 'BİZ KURDUK' DEDİ


Bizi anlamak isteyen hiç uzağa gitmesin, gelsin Afyon'a baksın. Afyon'da toplam yatırım bedeli 1 milyar 112 milyonu aşan hizmet açılışını gerçekleştiriyoruz. Bütün yatırımların Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını diliyorum. 17 yılın öncesinin Afyon'u ile 2019'un Afyonu arasında dağlar kadar fark var. Yaptığımız yatırımlarla Afyon'un ihmaline son vermekle kalmadık, çağ atlattık. Son 16 yılda 21,5 kattrilyon yatırım yaptık.

45 bin öğrencinin eğitim gördüğü şehrimize ikinci devlet üniversitesini, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ni biz kurduk. Birinciyi de biz kurduk.

Sayılı günler çabuk geçer, 40 gün sonra oylarınızı kullanacaksınız. 31 Mart günü kritik bir karar vereceksiniz. Kimin kimlerle iş tuttuğunu zaten takip ediyorsunuz. Yine çok büyük bir siyaset mühendisliği yapılıyor. Benim Afyonkarahisarlı kardeşlerim bu teröristlere, bu teröre karışanlara oy vermez. 31 Mart zillet ittifakından kurtuluşun başlangıcı olacaktır."