Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısının ardından TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK MI?


Gazetecilerin "kabine değişikliği beklentisi var. Bir değişiklik olacak mı?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böyle bir şey yapılması gerekiyorsa biz yaparız. Siparişle bu işler olmaz. Bu vatanı sevenler olarak bunları sürekli gündemde tutmak şık olmaz, şık değil. Böyle dışarıdan dayatmakta kabine değişikliği ile olmaz" dedi.

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı bünyesinde yeni yönetim sisteminin bir yıllık uygulama sonuçları, eksikleri, aksaklıkları ve geliştirilmesi gereken yönleriyle ilgili bir kapsamlı çalışma başlattık. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey'in koordinasyonunda ilgili tüm kesimlerin katılımıyla bu değerlendirme çalışmasını gerçekleştireceğiz" dedi. MHP lideri Bahçeli ile telefonda görüştüklerini belirten Erdoğan, "G20 sonrası yüz yüze de görüşebilirim" açıklamasında bulundu.

[old_news_related_template title="Erdoğan sözlerine İmamoğlu'nu kutlayarak başladı" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Haziran İstanbul yenileme seçimlerinden sonra AKP grubunda partililere seslendi. Erdoğan sözlerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ederek başladı. Erdoğan, 'Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur. Milletimizin mesajlarını görmeden suçlayarak kulağımızın üzerine yatamayız.' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/25/iecrop/20190625_2_37054588_45570016_web_16_9_1561454632.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/cumhurbaskani-erdogan-akp-grubunda-konusuyor-3-5196897/"]