Aralarında şiddetli geçimsizlik olan Alime Demirdağ’ı 2 Eylül 2017’de otogardan alarak Bahçelievler’deki evlerine götüren Kenan Demirdağ, tartışma sonucu genç kadını 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Yaşanan olay sonrası tutuklanan Demirdağ hakkında “Eşi kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla dava açıldı.

EŞİNİ BIÇAKLADIKTAN SONRA TESLİM OLDU


Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Kenan Demirdağ ve taraf avukatları katıldı. Cumhuriyet Savcısı mütalaa vererek sanık Kenan Demirdağ'ın kurban bayramı için ailesinin yanına giden eşi Alime Demirdağ’ı otogarda karşılayarak evlerine döndüklerini anlattı. Savcılık; Sanık Demirdağ’ın, eşini çıkan tartışma sonucu birden fazla bıçaklayıp, Bakırköy Adliyesi polis noktasına gelerek teslim olduğunu vurguladı.

SANIĞIN SAVUNMASINI DOĞRULAYAN DELİL BULUNAMADI

Savunmasında eşinin üçüncü kişiler ile ilişkisinden şüphelendiğini ve olay günü eşinin telefon değiştirmesi nedeniyle şüphelerinin yeniden canlandığını belirten Kenan Demirdağ, bu nedenle eşi ile tartışmaya başladıklarını anlattı. Katil koca, eşinin kendisine saldırdığını, bu yüzden bıçakla kendini savunmaya çalıştığını iddia etti. Savcının mütalaasında ise Demirdağ’ın bu sözlerini destekleyecek deliller bulunamadığı belirtildi.

SAVCI MÜEBBET İSTEDİ, MAHKEME DAVAYI ERTELEDİ

Savcı, sanık Demirdağ’ın, ‘Eşi kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini talep etti. Mahkeme mütalaaya karşılık savunmaların alınması ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

[old_news_related_template title="'Her gün ölmektense bir kez ölmek daha iyidir'" desc="Eşi Alime Demirdağ'ı 17 yerinden bıçaklayarak öldüren Kenan Demirdağ duruşmada suçlamaları kabul etmeyerek 'Kızımı çok özledim, görmek istiyorum. Dayanamıyorum artık özlemine kendime zarar vereceğim' dedi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Alime Demirdağ'ın teyzesi ise 'Alime'nin 'Her gün ölmektense bir kez ölmek daha iyidir' sözlerini unutamıyorum' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/hergun-olmektense_16_9_1541674176.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/her-gun-olmektense-bir-kez-olmek-daha-iyidir-2726662/"]