Boya ve badana işleri yapan Çopur’un emniyette verdiği ifadesinde, gündelik temizlik işlerine giden eşini 6 yaşındaki oğlu H.’nın yanında uyurken çekiçle yüzüne vurarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. İstanbul’da eşi ve çocuklarıyla yaşadıktan sonra işsiz kalması üzerine 7 yıl önce Adana’ya geldiğini ifadesinde belirten Çopur’un eşini bir erkekle telefonda konuştuğunu kız kardeşleri ile oğlunun tanıklık ettiğini ancak aile düzeninin bozulmaması için sesini çıkartmadığını söylediği belirtildi.

‘5 YILDIR BENDEN BOŞANMAK İSTİYORDU’


5 yıldır eşinin kendisinden boşanmak istediğini ancak mahkemeye başvurmadığını da ifade eden Çopur, olay gecesi eşinin İstanbul’da yatılı kuran kursunda okuyan ve geceleri de bekçilik yapan oğlu 18 yaşındaki A.’yı arayıp kendisinden boşanmak istediğini söylediğini belirtti.

‘YALVARDIM’

Bunun üzerine kendisinin eşine boşanmaması için yalvardığını ve bu yalvarmalarını oğlunun da telefonda duyduğunu anlatan Çopur, “Eşimin ısrarla benden boşanmak istemesi kafama takıldı. Eşim küçük oğlumla ben de ayrı bir yerde yattım” dedi. Çopur, iddiaya göre eşini nasıl öldürdüğünü de şöyle anlattı:

‘EŞİM HİÇ UYANMADI’

“Sabah kalktım. Eşimin benden boşanmak istemesi kafamdan gitmiyordu. Tuvaletin oradaki çekici aldım, oğlum ile birlikte yatan eşimin kafasına 2-3 defa vurdum. İlk darbeyi vurduktan sonra eşim hiç kıpırdamadı ve uyanmadı. Oğlum H. İse uyandı. Kendisine ‘üstünü ört yat’ dedim. Oğlum üzerini örtmüştü. Daha sonra çekiçle hareketsiz olan eşimin kafasına 2-3 defa daha vurduktan sonra cebimdeki ustura tarzı bıçağı eşimin boğazına 2 defa batırdım. Sonra çekiçle bir defa daha başına vurdum. Ardından oğlumu alarak yakında oturan ablama telefon açıp yanına geleceğimi söyledim. Evine gittiğimde ablam kapının önünde bekliyordu. Daha sonra diğer kardeşimin evine gittik. Kendilerine cinnet geçirip eşimi öldürdüğümü söyledim. Daha sonra mahallenin muhtarı olan dayımın oğlu Cumali’yi arayın beni polise teslim etsin dedim. Sonra Cumali ile polisler eve geldi” dedi.