İstanbul'daki evinde kalp yetmezliği nedeniyle 96 yaşında hayatını kaybeden Süleyman Arif Emre için Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,  11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanı Recai Kutan, AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da katıldı. Cenaze namazından önce Süleyman Arif Emre'nin oğlu Hafi Emre, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.  İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Süleyman Arif Emre, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

[caption id="attachment_5243757" align="alignnone" width="1200"] Abdullah Gül ve İsmail Kahmaran aynı karede yer aldı. DHA[/caption]

ESKİLER VE YENİLER YANYANA

Öte yandan AKP'nin kuruluşunda yer alan ancak daha sonra partiden kopan isimlerle, bugün partiyi yönetenlerin cenazede yanyana gelmesi dikkat çekti.

DHA