Kamuoyunda “Jet Fadıl” olarak tanınan Fadıl Akgündüz'ün projelerinden Caprice Gold Bayrampaşa'ya yatırım yaparak mağdur olanlar tarafından kurulan Caprice Gold Yatırımcılar Derneği üyeleri, Caprice Gold inşaatı önünde eylem yaptı. Caprice Gold Bayrampaşa projesine yatırım yaparak mağdur olan ve haklarını geri almak için devlet büyüklerinden yardım isteyen çok sayıda vatandaş eyleme katıldı. “Jet Fadıl'a kandık, jet adalet istiyoruz”, “Tükendik daha kaç yıl bekleyeceğiz”, “Biz de kandırıldık, biz de yanıldık” pankartları aşan mağdurlar sloganlar attı.

İHA İHA


MAĞDULAR KONUŞTU

Mağdur olanlar arasında şehit ve gazi yakınlarının da olduğunu söyleyen mağdur Güler Söğüt, “Bir tezgah kuruyor fakir bir insan limon satıyor. Yasak diye adamı darp ediyorlar. Ekmek parası için yapıyor. Bu adam Türkiye'yi dolandırmış ve buna hiç kimse dokunamıyor onu anlayamıyorum. Şehitlerimiz var, gazilerimiz var burada daire alan. Neden sahip çıkılmıyor onu anlamıyorum” dedi.

İHA İHA


DEVLETTEN KAYYUM BEKLENTİSİ

Devletin Fadıl Akgündüz'ün şirketine kayyum atamasını istediğini belirten bir başka mağdur Tahsin Şenol, “2012'de burayı teslim edecekti şu anda 2019 yılı. Biz de devlete diyoruz ki şuraya bir kayyum atayın da bunu bu mağdurlar yapar Allah'ın izniyle. 70-80 milyon TL gibi bir paraya ihtiyaç var. Bu mağdurlar Allah'ın izniyle bunu yapar ama devlet burada müdahale etmesi lazım” diye konuştu.