Çanakkale ve Kuzey Ege'de etkili olan poyraz fırtınası feribot ulaşımını da olumsuz etkiledi. Bugün olumsuz hava koşulları sebebiyle Gökçeada-Kabatepe hattında Gökçeada'dan saat 10.00'da, Kabatepe'den de saat 15.00'de sefer yapılmış, diğer seferlerin ise iptal edildiği açıklanmıştı.

Çanakkale'de deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firması, gün içinde yaptığı ikinci açıklama ile olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın yapılması planlanan Gökçeada-Kabatepe, Bozcaada-Geyikli ve Güney Marmara hattındaki tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Çanakkale-Eceabat-Kilitbahir hattındaki seferler ise aksamadan sürüyor. İHA

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den uyarı: Kuvvetli kar yağışı ve fırtına..." desc="Yurdu saran soğuk hava dalgası etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde yapılan son dakika uyarısında bugün başlayacak olan kuvvetli fırtınanın Ege Bölgesi'sinde 31 Aralık Salı gününe kadar etkili olacağını dile getirdi. MGM ayrıca yola çıkacak vatandaşları İç Anadolu'da kuvvetli kar yağışına dikkat edilmesi konusunda uyardı. Hava durumu verilerine göre; bugün ve önümüzdeki birkaç gün Anadolu’da birçok şehirde süren kar yağışı İstanbul’a ise soğuk ve yağışlı hava olarak yansıyacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/29/iecrop/kar-tatili-hakkari_16_9_1577599812.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/meteorolojiden-son-dakika-uyarilari-kuvvetli-kar-yagisi-ve-firtina-5536718/"]