Süper Lig'in 31. haftası derbi maçı ile devam ediyor. Tüm taraftarların hafta boyunca sabırsızlıkla beklediği Galatasaray Beşiktaş maçı zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. Bein Sports canlı yayını ile ekranlara gelen Galatasaray Beşiktaş maçı canlı izle bağlantısı haberimizinde bulabilirsiniz. Zorlu maçta 3 puanı hanesine yazdırmayı başaran taraf, ligin son 3 haftasında favori olacak. Hafta içinde tüm biletlerin tükendiği maçta tribünler tıklım tıklım olacak. Son 6 maçta 18 puan alarak yeniden yarışa dahil olan BJK deplasmanda GS'yi yenerek yükselişini sürdürmenin hesabını yapıyor. Galatasaray ise evinde taraftarının desteği ile kazanarak avantajı eline geçirmenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray'da sarı kart ceza sınırında bulunan Martin Linnes, Emre Taşdemir ve Emre Akbaba bu maçta kart görmeleri halinde gelecek haftaki Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta sarı kart ceza sınırında bulunan isimler ise Burak Yılmaz ve Ricardo Quaresma. İşte zorlu karşılaşmayı takip etmek isteyenler için Galatasaray Beşiktaş maçı Bein Sports canlı yayın bağlantısı...

GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE



GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇINDA İLK GOL GELDİ

Dev derbide ilk gol 44. dakikada Onyekuru'nun ayağından geldi. Golün ardından Beşiktaşlı futbolcular hakemin etrafını sardı ve golün öncesinde taç kararına itiraz ederek golün iptal olmasını istedi.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma, 5 Mayıs’ta saat 19:00’da başladı. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetiyor. Tüm futbolseverlerin nefeslerini tutarak takip ettiği Galatasaray Beşiktaş maçı, beIN SPORTS HD 1 kanalından canlı yayın ile ekranlara geliyor.



GALATASARAY BEŞİKTAŞ İLK 11

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Mirin, Vida, Caner Erkin, Atiba, Necip, Dorukhan, Ljajic, Lens, Burak Yılmaz



GS BJK MAÇINA PENALTILAR DAMGA VURDU

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbilere son yıllarda penaltılar damgasını vuruyor. İki takım arasında ligde yapılan son 32 maçta hakemler, toplam 14 kez penaltı kararı verdi, 9 karşılaşmada penaltı golleri derbinin sonucu üzerinde belirleyici etki yaptı.

Söz konusu dönemde hakemler Galatasaray için 9, Beşiktaş için de 5 kez beyaz noktayı gösterdi. Beşiktaş 5 vuruşu da gole çevirdi, Galatasaray 3 kez penaltı kaçırdı.