Galatasaray Süper Lig'de henüz istediğini bulamadı. Avrupa'daki ilk maçında ise Club Brugge maçından bir puanla dönen sarı-kırmızılılar evinde PSG'yi ağırlayacak. Peki Galatasaray PSG maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte GS PSG maçı saati ve kanalı...

İŞTE İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera, Nagatomo, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Donk, Nzonzi, Seri, Belhanda, Babel, Falcao

PSG: Keylor Navas, Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Gueye, Marquinhos, Verratti; Sarabia, Icardi, Di María

GS PSG MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ikinci maçında 1 Ekim Salı saat 22.00’de günü sahasında PSG’yi ağırlayacak.

GALATASARAY PSG MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak olan maç beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

FATİH TERİM: “KEYFİNİ ÇIKARACAĞIZ”


Dev maçtan bir gün önce düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “PSG son yılların atak yapan kulübü. Hepimiz saygıyla izliyoruz. Rakibimize sonsuz saygı duyuyoruz, bizim de niyetimiz saygı görmek” ifadelerini kullandı.

İşte Terim’in açıklamaları:

“Bu tip takımlarla oynadık. Favori olduklarını inkar etmedik. ‘Neymar yok vah vah. Cavani de sakatlanmış, çok kötü.’ Bunun avantaj olduğuna Galatasaraylılar kanmasın. Rica ediyorum. Bunlar nasıl yenemediğimizin ön hazırlığıdır. Avrupa’nın en önemli, alternatifi çok olan, çok büyük oyunculardan kurulu takımlarından birine karşı oynayacağız. Bu işin keyfini çıkaracağız. Yarın Galatasaray seyircisi takımını PSG karşısında izleyecek. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmadığına göre, sahada biz de bu sürprizi yapmaya, iyi netice almaya gayret göstereceğiz. Sonuç ne olursa olsun burada olmanın gururunu yaşayacağız. Elimizden gelen mücadelenin fazlasını ortaya koyacağımızdan herkes emin olsun. Yarın takımımın iyi reaksiyon göstereceğini düşünüyorum.”

“GALATASARAY’DA SADECE FALCAO YOK”


Paris Saint-Germain’in (PSG) teknik direktörü Thomas Tuchel, geçtiğimiz gün karşılaşmanın oynanacağı Türk Telekom Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray’ın forveti Falcao’ya dikkat çeken Tuchel, “Galatasaray’da sadece Falcao yok. Çok fazla kaliteli ve tecrübeli oyuncuları var. Böyle bir 9 numaraya karşı oynamak zordur ama Falcao’ya özel tedbir almayacağız. Oyuncularımız Falcao’yu gayet iyi tanıyorlar” ifadelerini kullandı.