Galatasaray Şampiyonlar Ligi perdesini Club Brugge maçı ile açıyor. A Grubu'nda yer alan iki güçlü takım Belçika'da üç puan mücadelesi verecek. İlk maçta deplasmanda kazanarak iyi bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray'da Belhanda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Galatasaray'ın Brugge karşısında en büyük kozu Radamel Falcao olacak. Peki, Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

BRUGGE GALATASARAY SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray, Club Brugge takımının konuğu olacak. 18 Eylül Çarşamba günü saat 19.55'te oynanacak olan karşılaşma, Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.



BURGGE GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Club Brugge: Mignolet, Mata, Mitrovic, Ricca, Vanaken, Rits (Balanta), Vormer, Dennis, Okereke (Diagne), Diatta

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Feghouli, Seri, Babel, Falcao

CLUB BRUGGE GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk haftasında 18 Eylül Çarşamba günü Belçika'da oynanacak Club Brugge-Galatasaray maçını Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Nejc Kajtazovic olacak. Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak İtalyan Daniele Orsato, Asistan Video Yardımcı Hakem (AVAR) olarak da İtalyan Michael Fabbri görev alacak.