Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Türkmenistan uyruklu Nurjemal Annalyyev geçen yıl gittiği go-kart pistinde kaza geçirmişti. Saçları aracın arka tekerine takılan Annalyyev’in saçları koptu ve kaşlarından itibaren saç derisi yüzüldü. Uzun süre hastanede tedavi gören genç kızın eski haline dönebilmesi için arkadaşları sosyal medya hesabından yardım kampanyası başlatıp Haluk Levent'ten yardım istedi.

[old_news_related_template title="Saçları go-kartın lastiğine dolanan kadın ağır yaralandı" desc="Türkiye'de bir go-kart faciası daha yaşandı. Samsun'un İlkadım ilçesinde, saçları go-kart aracının lastiğine dolanan kadın ağır yaralandı. Geçtiğimiz nisan ayında da İstanbul Sarıyer’de lise öğrencisi Havvanur Yalçın, bindiği go-kart aracında boynundaki fuların aracın tekerine dolanması sonucu ağır yaralanmıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/basliksiz-2-8_16_9_1532032407.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/saclari-go-kartin-lastigine-dolanan-kadin-agir-yaralandi-2530451/"]

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde tedavi gören Nurjemal Annalyyev’i arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Genç kızın arkadaşları genç kız için sosyal medyadan yardım kampanyası başlatarak ünlü sanatçı Haluk Levent ve AHBAP Platformu ile yardımseverlere çağrıda bulundu. Annalyyev'in eski haline dönmesi için gerekli olan estetik ameliyatları olabilmesi için yardım istedi.