Hadi ipucu soruları Hadi yarışmasına katılan oyuncular tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bugün Hadi ipucu sorusunda önemli bir turistik gölümüz soruldu. Antalya'da yer alan Titreyen Göl hangi ilçede yer alıyor?

TİTREYEN GÖL ANTALYA'NIN HANGİ İLÇESİNDE?

Titreyen Göl Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer almaktadır. Titreyen Göl adını hafif esintili bir konumda bulunduğundan dalgalı gibi bir görüntü oluşturmasından alır.

HADİ YARIŞMASI NEDİR, NASIL OYNANIR?





Her gün saat 20:30’da Müge BOZ veya Merve TOY’un canlı sunumuyla yapılan yarışmada sponsorların katkılarıyla gerçek para ödülü verilmektedir. Yarışma akıllı telefon tablet gibi mobil cihazlara sahip olan kullanıcılara açıktır. Sorulan 12 sorunun tamamına doğru yanıt verenler verilecek olan para ödülünü eşit miktarda bölüşürler. Kolaydan başlayıp git gide zorlaşan soruları cevaplamak için 10 saniye süre verilmektedir.

Joker hakkı bulunan yarışmacılar final sorusu haricindeki bir soruyu cevaplamayadıkları veya yanlış cevapladıkları için elenmeyerek oyuna devam edebilirler. Joker kullanıp kullanmamak yarışmacının isteğine bağlıdır.Her yarışma öncesi Hadi Instagram sayfasında yarışmada çıkacak bir soruyla ilgili ipucu bilgisi verilmektedir.