Silivri'de D-100 Karayolu Edirne istikametinde ters yönde park halinde bir araç gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, emniyet şeridindeki otomobil içinde boynundan halatla bağlı bir kişinin cansız bedenine rastladı.


Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın öldüğünü tespit etti. Şahsın boğazındaki halatın diğer ucunun bariyere bağlı olduğunu gören polis, maktulun intihar ettiğini düşünüyor.


KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ


Çevreyi güvenlik şeridine alan ekipler, bölgede bulunan MOBESE kameralarını da inceledi. Kimliği tespit edilen şahsın 28 yaşındaki Hakan Doğan olduğu öğrenildi. (AA-DHA-İHA)

ATIŞ POLİGONUNDA KALBİNE SIKTI

Silivri'de yaşanan olayın yankısı sürerken bir intihar vakası da Başakşehir ilçesinde meydana geldi.

Başakşehir 4. Etap'ta bulunan bir atış poligonuna giden R.A isimli şahıs atış için hazırlık yaptı. Gözetmen eşliğinde atışa başlayacağı sırada gözetmenin bir anlık boşluğundan yararlanan şahıs silahla kalbine tek el ateş ederek intihar etti.

Olayı gören gözetmen ve poligon çalışanları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrol sonucunda R.A’nın hayatını kaybettiğini belirledi. R.A.'nın cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor. (DHA)