Kaza, bugün saat 21.00 sıralarında Esenyurt’ta TEM Bağlantı Yolu Beylikdüzü yönünde meydana geldi. İddiaya göre, geziden dönen bir Kuran kursunun öğrencilerini taşıyan midibüsün freni boşalınca sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

[old_news_related_template title="İzmir'de korkunç kaza: Yedi ölü | Son dakika" desc="İzmir'in Buca ilçesine bağlı Kaynaklar Mahallesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak geçtiği karşı şeritte yan yatan hafif ticari araca, başka bir hafif ticari araç, tavan bölümünden çarptı. Kazada, yan yatan ticari araçta bulunan 4'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti, diğer aracın sürücüsü Faruk İşçi ağır yaralandı. Ölenlerin, pikniğe gitmek üzere yola çıktıklarının sanıldığı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/27/iecrop/izmir-kaza-dha_16_9_1556359055.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/izmirde-korkunc-kaza-yedi-olu-son-dakika-4585664/"]

Midibüs önünde giden bir otomobil, taksi ve kamyonete çarptı. Yaklaşık 250 metre ileride Avcılar yol ayrımı yakınlarında güçlükle duran midibüsün çarptığı araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

Kaza ardından yoldan geçen sürücüler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken itfaiye ekipleri de olay yerinde kazaya karışan araçlarda inceleme yaptı.

[old_news_related_template title="Haramidere'de metrobüs kaza yaptı yaralılar var" desc="Haramidere'de metrobüs kazası meydana geldi. Bir metrobüsün önündeki metrobüse çarpması sonucu yolculardan bazılarının yaralandığı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/metrobuskaza-1_16_9_1550919660.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/haramiderede-metrobus-kaza-yapti-yaralilar-var-3652562/"]

Ön tarafı hasar gören midibüs şoförü gözaltına alınırken, TEM bağlantı Yolu Beylikdüzü yönünde yaklaşık 1 saat kapalı kaldı. Kazanın etkisi ile şok geçiren Kuran kursu öğrencileri midibüsün yanından uzaklaştırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.  DHA