Kandil günleri İslam alemi için büyük bir önem arz ediyor. 2 Nisan Salı günü Berat kandilini idrak edeceğiz. Vatandaşlar sevdiklerine, tanıdıklarına kandil mesajı atarken onları hatırladıklarını da gösteriyor. Ramazan ayı yaklaşırken üç aylar içinde bulunan Miraç Kandili gününe özel mesajları yazımızdan seçip dilediğiniz platformdan paylaşabilirsiniz.

2018 KANDİL MESAJLARI

-Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

-Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

-Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Miraç Kandiliniz mübarek olsun!


Selimiye Camii 4


-Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller!

-Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini basımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle Nice kandiller.

-Yakınlık ne mekânda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır… Miraç Kandiliniz mübarek olsun…

-İnsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeşlikten geçer. Birlik ve beraberlik içinde Miraç Kandiliniz mübarek olsun…



Selimiye Camii 5




-Tüm Müslüman eleminin mübarek “Miraç Kandili'ni” kutluyorum… Bu hayırlı günde Allah ‘Barış, Huzur, Sağlık' nasip etsin.

-Miraç Kandiliniz mübarek olsun; dualar müşterektir, duanızla gücümüze güç katmak ne güzel.. Allah kabul ve hayra vesile kılsın.

[old_news_related_template title="Pratik kandil simidi tarifi: Kandil simidi nasıl yapılır? (Mahlepli)" desc="Bugün Miraç kandili idrak edilecek ve ülkemizde kandil simidi dağıtılacak. Bir çok pastanede kolayca bulunabilmesine rağmen aynı zamanda da evde de kandil simidi yapanlar çok sayıda. Peki kandil simidi nasıl yapılır? İşte kandil simidi tarifi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04_a/iecrop/kandil-simidi-tarifi-kandil-simit_16_9_1554183792.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/gurme/pratik-kandil-simidi-tarifi-kandil-simidi-nasil-yapilir-mahlepli/"]