İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim öncesi İstanbul'un Fatih ilçesi Saraçhane semtindeki İBB binası içinde bir kütüphane kurulacağını açıklamıştı.

Kütüphane projesiyle ilgili Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saraçhane’deki İBB binamızda Avrupa’nın en büyük kütüphane ve çalışma alanının oluşturulması için çalışmalara başladık. İstanbul’un en özel noktasını artık kitap okuyan, araştırma yapan, çalışan gençler kullanacak. Şehir yönetimi ile kütüphaneyi bir araya getireceğiz" dedi.



[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu seçim vaadi için çalışmalara başladı" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart ve 23 Haziran seçim kampanyaları sırasında sıklıkla dile getirdiği, “Saraçhane binasının bir bölümünün kütüphaneye dönüştürülmesi” vaadini hayata geçirmek için alt yapı çalışmalarına başladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/08/10/iecrop/imamoglu-inceleme-11_16_9_1565417293.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekrem-imamoglu-secim-vaadi-icin-calismalara-basladi-5275943/"]