31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında gün boyu Fatih’te bir dizi programa katılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sonrasında ise Beşiktaş’a geçerek Bahçeşehir Üniversitesinde öğrencilerle bir araya geldi. Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı buluşmada, gençlerle sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan İmamoğlu, düzenlenen program kapsamında gençlerin sorularını yanıtladı.

31 MART YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GÜN BOYU FATİH'TE BİR DİZİ PROGRAMA KATILAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EKREM İMAMOĞLU, SONRASINDA İSE BEŞİKTAŞ'A GEÇEREK BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ. FOTOĞRAFLAR:İHA


Ayşe Bıçakçıoğlu'nun açılışını gerçekleştirdiği programın moderatörlüğünü Tuğçe Arslan yaptı...

“YÖNETSEL OLARAK BÜTÜNCÜL BİR DEVRİME İHTİYAÇ VAR”


Gençlerin sorularını yanıtlayan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Gençlerle kopuk bir siyasi bir mekanizma var. Gençlerle bir arada olmayı başaran bir siyaset yok. Gençlik kolları başkanları var onlarla tartışıyoruz bunları gençlikle bağ kuruyor ve patilerin içeresinde gerçekten siyasete ilgi duymuyorlar. Gençliği suçlayarak yola çıkılırsa hata yapmış oluyoruz. Bence siyasi ortamı ve metotları sorgulamak lazım. Siyaset yapan insanların tavrını sorgulamak lazım. Bütün bunların değişmesi için simgesel adım atılması için yönetimde farklılığı hissettirmemiz lazım. Gerçekten yönetsel bir devrime ihtiyaç var. Bu devrim mevcut bir yönetimle ilgili yani A Partiye devrim değil, bütüncül bir devrim. Bütün siyasi partilerin yerel yönetimlerde anlayışlarına yönelik yönetme mekanizmalarına dönük bir devrimden bahsediyorum.” dedi.