CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Halk TV'de yayınlanan Seçim Özel programının canlı yayın konuğu oldu. Aynı saatte rakibi AKP'li Binali Yıldırım ise başka bir televizyon programının canlı yayın konuğuydu.

[old_news_related_template title="İmamoğlu'ndan yandaş sunucuya gönderme! Son dakika haberleri..." desc="Halk TV'de yayınlanan Seçim Özel programına katılan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ülke TV'de katıldığı programda sürekli sözünü kesen yandaş sunucuya göndermede bulundu. İmamoğlu, programın sunucusu İdris Akyüz'e, 'Beni kesen yayıncının ne hale geldiğini biliyorsun' demesi üzerine salon kahkahalara boğuldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/imamoglundan-yandas-sunucuya-gonderme-4011335/"]

İki adayın sosyal medyada izlenme oranlarında büyük bir fark oluştu. İmamoğlu'nun katıldığı programı 4 bin 406 kişi canlı izlerken Binali Yıldırım'ı ise bin 203 kişi izledi.



Aradaki farkı Halk TV'nin Genel Müdürü Şaban Sevinç de dile getirdi. Dinç, izlenme oranları arasında büyük bir farkın olduğunu söyledi.