Geçtiğimiz günlerde AKP'nin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun, Ekrem İmamoğlu için yapmış olduğu "Pontus" benzetmesi sert tepkilere neden olmuş gündemi meşgul etmişti.



Ahmet Hakan'ın ısrarla bu konu hakkında yanıt beklemesi programda gergin anlara neden oldu.

İşte ikili arasında gerçekleşen diyalog;

Ekrem İmamoğlu: Belediye başkanını savunacaksan çağır onu onunla konuşayım. Trabzonluları lekeliyorsun, Ekrem İmamoğlu'nu lekeliyorsun. Buradan bir politika yaratmaya çalışıyorsun. Ahmet Bey savunmayın lütfen. Ben olsam söylemem! Ünlem işareti koyalım kapatalım.

Ahmet Hakan: O başkan için söylemedim. Melih Gökçek sürdürüyor diye dedim.

Ekrem İmamoğlu: Başka konuya geçelim. İstanbul'un ekonomisini konuşalım. Belediye başkanını niye konuşuyoruz?

Ahmet Hakan: İzlediğim videoda gördüğümü anlatıyorum. Böyle söylemeniz hoş olmadı. Böyle diyecek bir şey yok. Neyse kapatalım o konuyu.

[old_news_related_template title="Son dakika... Ekrem İmamoğlu: AA millete ihanet etti!" desc="İBB'nin seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci Ahmet Hakan'ın sunduğu programa konuk oldu. Ekrem İmamoğlu, 'AA toplumu yanıltıyor, yalan söylüyor. Biz belli bir orana başladıktan sonra açıklama yapacaktır. Yüzde 20 ye göre niye açıklama yapayım ben. Soru önergesi verdik. Oradaki insanların benim devlete ödediğim vergiden ceplerine maaş giriyor. AA topluma, millete ihanet etti. Onun için dedim çıkıp açıklamak zorunda kaldım. Ben bunu derken 3 bin 700 oyla kazandım dedi' ifadesini kullandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/20/iecrop/ekrem-imamoglu-cnnturk_16_9_1558384484.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-ekrem-imamoglu-ahmet-hakanin-canli-yayin-konugu-4869172/"]

[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu ile yayın yapan Ahmet Hakan'a Turgay Güler benzetmesi!" desc="İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın sunduğu CnnTürk'teki Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Programın birçok yerinde konuğu İmamoğlu'nun sözünü kesen ve programı söylediği saatten erken bitiren Hakan'a sosyal medyadan büyük tepki geldi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/20/iecrop/ahmet-hakan-12_16_9_1558385388.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekrem-imamoglu-ile-yayin-yapan-ahmet-hakana-turgay-guler-benzetmesi-4869816/"]