Twitter hesabından paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu, Neslican Tay'ın 7 Temmuz'da kendisiyle ilgili bir rüyasını paylaştığı tweeti alıntıladı ve yanıt verdi.

[old_news_related_template title="Neslican Tay'dan kötü haber! Neslican Tay kimdir, kaç yaşındadır?" desc="Neslican Tay, 4. kez kansere yakalanmıştı, Tay yoğun bakıma alındı. 20 yaşındaki genç kız kanser nedeniyle bir bacağını kaybetmiş ancak mücadeleyi elden bırakmamıştı. Kansere karşı verdiği mücadele ile tanınan genç kız sevenlerini üzdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/15/iecrop/neslican-tay_16_9_1568575286.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/neslican-taydan-kotu-haber-neslican-tay-kimdir-kac-yasindadir/"]


Ekrem İmamoğlu şunları kaydetti:

"Neslican, güzel kızım. Daha önce başardın, yine başaracaksın ve biz seninle o müzik dinletisine birlikte gideceğiz söz. Kanser değil, sen güçlüsün. Dualarımız seninle."



Neslican Tay'ın paylaşımı şöyleydi:

"Dehşete düşmüş bir şekilde uyandım neymiş Emrem İmamoğlu ile beraber müzik dinletisine gidiyormuşum.. Kalbim kaldırmadı. Nasıl uyurum şimdi."