31 Mart seçimlerinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi ve mazbatasını almasının ardından İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu'nun 'Ekrem İmamoğlu'nu belediye başkanı kabul etmiyorum' açıklamaları sosyal medyada yankı uyandırmıştı.

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alıp göreve başlamasıyla birlikte İBB'den peş peşe istifa haberleri gelmeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, 7 Genel Sekreter Yardımcısı ve 1 hukuk müşaviri istifa ettiklerini duyurdu.



İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi olan Hüseyin Hacıoğlu dün itibariyle görevinden istifa etti.

[old_news_related_template title="Son dakika... İBB Genel Sekreteri ve tüm yardımcıları istifa etti" desc="Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı olarak yaptığı ilk mesai gününde, son dakika gelişmesi yaşandı. İBB'nin mevcut Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, 7 yardımcısı ve hukuk müşaviri ile birlikte istifa ettiğini duyurdu. Baraçlı, 31 Mart sonrası İmamoğlu ile yaşadığı 'makam araçları' polemiğiyle de gündeme gelmişti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/28/iecrop/hayri-baracli_16_9_1561724442.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-ibb-genel-sekreteri-ve-yardimcilari-istifa-etti-5203826/"]